- Windows 11 samler inn aktiviteter: brukte applikasjoner, åpnede filer og nettsteder for å forbedre opplevelsen og tilby personlige anbefalinger.
- Historikk kan synkroniseres på tvers av enheter hvis du bruker samme Microsoft-konto, noe som letter aktivitetskontinuiteten.
- Sletting av aktivitetsloggen er permanent; det er ingen måte å gjenopprette den på når den er slettet.
- Noen versjoner av Windows 11 begrenser tilgangen til den delen; det kan være nødvendig å bruke eller konvertere kontoen til administrator.
Som i tidligere versjoner av Microsofts operativsystem, Windows 11 samler inn informasjon om aktivitetene du utfører på enheten dinfordi målet er å forbedre opplevelsen din og tilby deg personlige anbefalinger.
Denne aktivitetsloggen inkluderer appene du bruker , filene du åpner og nettstedene du besøker oftest. Den kan også synkroniseres på tvers av enheter hvis du bruker den samme Microsoft-kontoen.
Slik sletter du aktivitetsloggen din i Windows 11
Før vi viser deg trinnene du må ta, er det viktig å presisere at aktivitetsloggen ikke kan gjenopprettes hvis den slettes . I utgangspunktet er det det samme som når utklippstavlens logg lagres og deretter slettes (det finnes ingen måte å gjenopprette den på).
- Skriv ordet "Innstillinger" i søkefeltet på oppgavelinjen, og klikk deretter på alternativet "Åpen"Du kan hoppe over dette trinnet ved å trykke på tastene "Windows + jeg".
- Innenfor innstillingene til Windows 11, du må ha tilgang "Personvern og sikkerhet".
- Deretter må du gå inn i seksjonen som heter «Aktivitetshistorikk».
- Derfor bør du klikke på alternativet som sier "Slett historikk".
- Og som et siste steg må du klikke på "Slett" for å bekrefte slettingen av aktivitetsloggen.
Det er verdt å nevne det Det finnes versjoner av Windows 11 som ikke tillater tilgang til denne delenHvis dette er tilfellet for deg, har du ikke noe annet valg enn logg inn som administratoreller konverter brukerkontoen din til administrator.
Uten noe mer å legge til, hvis du har spørsmål om noen av trinnene i veiledningen, kan du legge dem igjen i kommentarfeltet.