- Windows Το 11 συλλέγει δραστηριότητες: εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν, αρχεία που ανοίχτηκαν και ιστότοπους για τη βελτίωση της εμπειρίας και την προσφορά εξατομικευμένων προτάσεων.
- Το ιστορικό μπορεί να συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές εάν χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό Microsoft, διευκολύνοντας τη συνέχεια της δραστηριότητας.
- Η διαγραφή του Ιστορικού Δραστηριότητας είναι οριστική. Δεν υπάρχει τρόπος να το ανακτήσετε αφού διαγραφεί.
- Μερικές εκδόσεις του Windows Το 11 περιορίζει την πρόσβαση σε αυτήν την ενότητα. Ενδέχεται να είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ή να μετατρέψετε τον λογαριασμό σε διαχειριστή.
Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, Windows 11 συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες που εκτελείτε στη συσκευή σαςεπειδή στόχος του είναι να βελτιώσει την εμπειρία σας και να σας προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις.
Αυτό το ιστορικό δραστηριότητας περιλαμβάνει τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε , τα αρχεία που ανοίγετε και τους ιστότοπους που επισκέπτεστε πιο συχνά. Μπορεί επίσης να συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές, εάν χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό Microsoft.
Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε το Ιστορικό Δραστηριότητάς σας στο Windows 11
Πριν σας δείξουμε τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε, είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι το Ιστορικό Δραστηριότητας δεν μπορεί να ανακτηθεί εάν διαγραφεί . Βασικά, είναι το ίδιο όπως όταν αποθηκεύεται και στη συνέχεια διαγράφεται το Ιστορικό Πρόχειρου (δεν υπάρχει τρόπος να το ανακτήσετε).
- Γράψτε τη λέξη "Ρυθμίσεις" στη γραμμή αναζήτησης στη γραμμή εργασιών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Ανοιξε"Μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα πατώντας τα πλήκτρα "Windows + εγω".
- Μέσα στις ρυθμίσεις του Windows 11, θα χρειαστεί να αποκτήσετε πρόσβαση "Απόρρητο και ασφάλεια".
- Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισαγάγετε την ενότητα που ονομάζεται «Ιστορικό Δραστηριότητας».
- Επομένως, θα πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή που λέει "Διαγραφή ιστορικού".
- Και, ως τελικό βήμα, πρέπει να κάνετε κλικ στο "Διαγράφω" για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή του Ιστορικού Δραστηριότητας.
Αξίζει να το αναφέρουμε Υπάρχουν εκδοχές του Windows 11 που δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτήν την ενότηταΑν αυτή είναι η περίπτωσή σας, δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να συνδεθείτε ως διαχειριστήςή μετατρέψτε τον λογαριασμό χρήστη σας σε διαχειριστή.
Χωρίς να έχετε τίποτα περισσότερο να προσθέσετε, αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με οποιοδήποτε από τα βήματα του οδηγού, μπορείτε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.